zavjese cijena, zavjese za sobu., dekorativne zavjese, starinske zavjese, zavjese za kuhinju, zavjese za sobu, materijal za zavjese, zavjese lijepe, cvjetne zavjese, zavjese lila, moderne zavjese, jednostavne zavjese, dekor zavjese

Odabrati zavjese

Svi mi prilikom uređenja svoga doma često puta preskačemo faze uređenja. Neki pojedinci čak kupuju zavjese i dekore a da prije toga nisu postavili podne obloge i odabrali boju zida.

Valja naglasiti da je to općenito krivi pristup i da treba sve faze pažljivo planirati i realizirati, da bi na kraju naš dom mogao dobiti željeni ton sukladno našem stilu života.

U tim fazama završnog uređenja naročito treba voditi računa o materijalima i bojama koje će naš dom definirati na duže vremensko razdoblje a odnosi se na uređenja poda, stubišta, stolarije, keramike, kuhinjskih elemenata i sl. Odabir boja, bilo da su to tople ili hladne nijanse, u kasnijoj fazi definirat će daljnji tijek odabira namještaja, rasvjete pa i onog, na kraju, a po meni vrlo bitnog detalja u našem domu, a to su zavjese i dekori sa svojim pripadajućim karnišama ili mehanizmima za pomicanje.

Ne zanemarujte važnost zavjesa u interijeru. One ga mogu učiniti posebnim i prepoznatljivim, dati završni sjaj čitavom uređenju. No pogrešnim odabirom nažalost mogu i pokvariti sve dotada pomno odabrano.

Dakle, što se tiče zavjesa i dekora za njih se odlučujemo na samome kraju uređenja svoga doma, kada su u prostoru namještaj, tepisi i rasvjeta. Znalačkim pristupom odabira materijala ili uz pomoć stručnjaka za zavjese, dekore i karniše, tek tada možemo povezati boje i stilove i sažeti ih u jednu cjelinu. Krajnji cilj nam je zajednički - pretvoriti prostor u dom u kojem bi se svi osjećali ugodno.